Geloof in je werk

christen zijn op je werk

Leon de Rijke verhuisd naar Geloof in je werk!

Vandaag is het zover, leonderijke.nl is verhuisd naar geloofinjewerk.nl!

Hiermee wil ik een meer eigen gezicht geven aan mijn werkzaamheden op het gebied van christen zijn op je werk. De naam verandert maar de inhoud blijft hetzelfde. Nog steeds mag je twee keer per week een artikel verwachten en nog steeds verzorg ik graag preken, presentaties, workshops en trainingen!

Voor nu is het even belangrijk om het volgende e-mailadres aan je adresboek toe te voegen: leon [at] geloofinjewerk.nl.

Zowel de artikelen die per mail verstuurd worden, als de nieuwsbrief zullen vanaf dit adres verstuurd worden. Om ervoor te zorgen dat de artikelen en nieuwsbrieven niet in je Ongewenste Post of Spam map terechtkomen moet je leon [at] geloofinjewerk.nl even aan je lijst met veilige afzenders of adresboek toevoegen!

Leon

PS. Vergeet niet om leon [at] geloofinjewerk.nl aan je adresboek toe te voegen!

Categorie: Achter de schermen