Geloof in je werk

christen zijn op je werk

De Spiegel: Jouw identiteit in Christus uitgelegd

Wil jij weten wie je écht bent?

De Bijbel spreekt over jouw identiteit in Christus, een “nieuwe ik” die je krijgt wanneer je tot geloof komt.

Er bestaan veel lijsten die alle Bijbelteksten van je identiteit in Christus op een rijtje zetten. Deze lijsten helpen je om een beter beeld te krijgen van wie je bent.

Het enige probleem is dat het leren van die Bijbelteksten er niet voor zorgt dat jij werkelijk weet wie je bent in Christus!

Je kunt zo’n hele lijst leren en de Bijbelteksten opdreunen dat je een kind van God bent en dat je met Christus verborgen bent in God enz. enz. Maar wat betekent dat nu écht? Wat houdt dat in?

Tegen die vragen ben ik ook aangelopen en ik ben gaan onderzoeken wat al die onderdelen van mijn identiteit in Christus nu daadwerkelijk inhouden en hoe dat in mijn leven zichtbaar kan worden. Ik ben hierdoor veranderd. Sterker geworden. Gevoeliger. Bewuster. Ondernemender. Mensen om mij heen hebben deze verandering zien plaatsvinden. Stukje bij beetje, stapje voor stapje.

Na 7 jaar lang stapje voor stapje zelf te ontdekken wie ik ben in Christus en een half jaar van intensieve Bijbelstudie heb ik al mijn ontdekkingen voor jou beschikbaar gemaakt in een e-book.

E-book De Spiegel

E-book De Spiegel E-book De Spiegel is een uitleg van jouw identiteit in Christus.

Het is geen saaie vers-voor-vers verklaring maar een levendige en praktische uitleg van twintig onderdelen van je identiteit in Christus.

Door te weten wie je écht bent ga je sterker in je schoenen staan, zul je een grotere vrijheid ervaren en krijg je ook een beter beeld van wie God is. Je relatie met God zal dieper en intiemer worden!

De Spiegel is beschikbaar voor slechts € 14,95:

Koop nu!

Wat je doet komt voort uit wie je bent. Het is dus belangrijk om te weten wie je bent, want dat zal je gedrag automatisch veranderen. Je uitstraling komt ook voort uit je identiteit. Je uitstraling verandert dus ook automatisch!

De Spiegel is geen gewoon gedrukt boek maar een e-book dat je kunt downloaden. Na je betaling kun je kiezen of je een PDF wilt (die je eventueel kunt uitprinten) of een ePub voor op je e-Reader.

E-book de Spiegel kost slechts € 14,95:

Koop nu!