Geloof in je werk

christen zijn op je werk

7 redenen om naar een regio-avond ‘christen zijn op je werk’ te gaan

Lees het verslag van de avond hier!

Dit najaar worden er drie regio-avonden georganiseerd met als thema: ‘christen zijn op je werk.’ Eén van deze avonden moet je zeker bezoeken en daarom vind je hieronder 7 redenen om te gaan:

  1. Nieuwe inzichten Je ontvangt nieuwe inzichten over je werk, je functie, je werkdruk, je conflicten en je christen zijn.

  2. Praktische handvatten Naast een bijbelse visie op christen zijn op je werk worden er ook praktische handvatten gegeven over hoe je dit dan gestalte kunt geven.

  3. Doorbreekt de sleur Een regio-avond is wellicht een welkome afwisseling op de sleur van werken, sporten, werk in de kerk etc. :)

  4. Inspirerende sprekers Sprekers van o.a. Geloven op Maandag, Bedrijfsgebed en Impact Netwerk verzorgen diverse interessante workshops.

  5. Scheiding van kerk en werk doorbreken De avonden worden in nauwe samenwerking met de lokale kerken georganiseerd. De voorgangers van de kerken zullen ook spreken over het thema: “hoe kan een kerk de leden helpen om christen te zijn op het werk.”

  6. Netwerken Op een regio-avond ontmoet je veel medechristenen. Wellicht ontstaan er interessante contacten die je kunt toevoegen aan je netwerk.

  7. Bevordert eenheid Door, als christenen met een uiteenlopende (kerkelijke) achtergrond, samen te komen, samen te eten en samen te leren wordt de eenheid in het Lichaam van Christus bevorderd.

Bonusreden voor Eindhovenaren: zelf verzorg ik de presentatie van de regio-avond in Eindhoven. Het lijkt me leuk je op die avond te ontmoeten!

Praktisch

De regio-avonden ‘christen zijn op je werk’ worden gehouden op de volgende data:

  • 4 november in Drachten

  • 12 november in Schiphol-Rijk

  • 18 november in Eindhoven

De organisatie is in handen van Geloven op Maandag, Alpha op de Werkplek, Bedrijfsgebed, CBMC, Christennetwerk GMV en Impact Netwerk.

De kosten voor de avond zijn € 15,-. De avond start met een maaltijd, gevolgd door een inleiding door de voorganger van de lokale kerk waarna twee workshoprondes volgen.

Het volledige programma vind je op de website van Geloven op Maandag. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Lees het verslag van de avond hier!

Categorie: Achter de schermen