Geloof in je werk

christen zijn op je werk

De Geloof in je werk Nieuwsbrief is er!

Vandaag presenteer ik de nieuwe Geloof in je werk Nieuwsbrief.

Als je je aanmeldt ontvang je één keer per maand een e-mail met:

 • Trends en ontwikkelingen - Interessante trends op het gebied van christen zijn op je werk en belangrijke nieuwsberichten (zoals de lerares in Engeland die ontslagen werd omdat ze voor een kindje wilde bidden).

 • Exclusieve kijkjes achter de schermen - Waar ben ik mee bezig? Welke opdrachten komen eraan? Hoe loopt het? Dit soort vragen krijg ik vaak, maar kan ik niet op mijn website beantwoorden. Wel in de nieuwsbrief!

 • Links naar door mij persoonlijk geselecteerde resources - Dagelijks blijf ik op de hoogte van meer dan 100 websites, lees ik diverse boeken en artikelen, bekijk ik video's, luister ik naar preken, etc. Ik scheid het kaf van het koren voor je en deel datgene wat voor jou relevant is en waarde toevoegt!

 • Aankondigingen van evenementen - Ik zorg ervoor dat je tijdig geïnformeerd wordt over belangrijke en interessante evenementen gerelateerd aan christen zijn op je werk.

 • Tips om je geloof en je werk te verbinden - Eenvoudige tips die je meteen in de praktijk kunt brengen en die direct resultaat opleveren.

Regelmatig krijg ik de vraag: “Waar houd jij je nou hele dagen mee bezig?” Met de introductie van deze nieuwsbrief krijg je de kans om die vraag beantwoord te zien worden.

In het kort

Dus, de Geloof in je werk Nieuwsbrief in het kort:

Inhoud:

 • Trends & ontwikkelingen

 • Persoonlijke verhalen van mij

 • Waardevolle resources

 • Aankondigingen van evenementen

 • Exclusieve tips om je geloof en je werk te verbinden

Frequentie:

 • 1 keer per maand

 • In de laatste week van de maand

Klik hier om je aan te melden voor de Geloof in je werk Nieuwsbrief.

Maar, wacht, er is meer! Als u nu bestelt… (heb ik altijd al eens willen roepen)

BONUS: Gratis Preview Hoofdstuk van mijn nieuwe e-book

Na 7 jaar stapje voor stapje te ontdekken wie ik ben in Christus en na intensieve bijbelstudie de laatste 6 maanden is het tijd om al deze kennis en ontdekkingen voor jou beschikbaar te maken. De Spiegel Naast de diverse spreekbeurten, presentaties en workshops die ik hierover verzorg ben ik een e-book aan het schrijven!

Het e-book heet De Spiegel en is een voortvloeisel uit de serie De Spiegel.

Vanzelfsprekend is het onderwerp jouw identiteit in Christus.

Ik ben een heel eind met schrijven maar ik kon het niet laten om alvast een preview hoofdstuk aan je te geven. Na het lezen van dit preview hoofdstuk weet je wat je kan verwachten als het e-book klaar is.

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je direct GRATIS het eerste hoofdstuk van mijn nieuwe e-book!

Klik hier om je nú aan te melden voor de Geloof in je werk Nieuwsbrief!

Categorie: Achter de schermen