Geloof in je werk

christen zijn op je werk

Welkom, Herstel lezers!

Ping! Een nieuw mailtje in mijn mailbox. "Mooi stukje Kingdom denken van je in Herstel!", schrijft een bevriende ondernemer. Een tweede mailtje van een klant bevestigt mijn vermoeden: "Kom ik gister thuis, prijkt jouw hoofd heel groot op de Herstel!". Het is zover: de nieuwe Herstel Magazine is uit! Met het uitgebreide interview over Geloof in je werk. Zelf heb ik de definitieve uitgave nog niet gezien, die komt er vast nog aan (hint, hint).

Anyway, als je hier bent gekomen vanwege het interview in Herstel nummer 150: hartelijk welkom!

Aan de rechterkant vind je je toegangspoort tot diverse categorieën aan artikelen, net waar jij interesse voor hebt. Of begin aan één van de series artikelen:

Veel zegen!

Categorie: Achter de schermen